Rydde i vårgarderoben?

med Ingen kommentarer

Våren er her og det er et sikkert tegn på at vi ønsker å få ryddet i garderoben!

Finne nye lekre plagg i vårens farger, lyse pasteller og lettere stoffer! Det er deilig å pakke vekk vinterens tykke boblejakke og varme vintersko til fordel for lettere sommerantrekk og  åpne sandaler! Det er ikke alltid like lett å sortere, hva skal  man beholde og hva skal  kjøpes nytt?

Her er  noen enkle tips på veien!

Hvordan velge sko
Hvordan velge?
  • Rydd og pakk vekk!
  • Finn ut av hva du har av lettere sommerklær.
  • Få en oversikt på hva som fremdeles passer til din figur og fasong, og ikke minst hvilket utrykk du vil ha, din personlige stil!

Synes du det er vanskelig så bestiller du en fasong & stilanalyse! Hva kan brukes og mikses med nyinnkjøp og hva skal kasseres som er slitt, hullete, for trangt, utdatert osv.

En stor del av vår garderobe kan faktisk brukes hele året. Som jeans, skjørt, bluser, lange og kortere ulljakker, blazere, poncho, store skjerf blant annet.

Det er fargene og stoffets tykkelse  som bestemmer bruken, særlig  i vårt land med  de forskjellige årstider! Det meste kan kombineres på kreative måter, og da blir det en flott personlig stil.

Tynnere stoffer i lyse pasteller og hvite bukser er jo typiske  sommerklær, og tykke sko, tykkere bukser og boblejakker er en selvfølge i vintergarderoben.

Men det jeg opplever  når jeg er på hjemmebesøk og rydder i garderobe er at mange har problemer  med  å kombinere  plagg! Hvordan det faktisk kan bli spennende med den tynne sommerblusen, inni V-genseren eller vesten hvor kragen med det tynne lekre stoffet, blir en lekker detalj som kommer ut av V-genseren, golfjakken eller vesten, selv om det er vinter! En tynn sommerkjole kan godt ha poncho, skinnjakke  eller en lang åpen ulljakke utenpå til kjøligere sommerkvelder!

Mange sliter med  å tørre å dele opp plagg som er kjøpt sammen, ton i ton helst, overdel kjøpt til den spesielle buksa, de kan faktisk  kombineres med helt andre plagg i helt andre farger! Mange blir overasket over hvor spennende det kan bli!! Tørr å leke litt, tør å bruke fantasien!

Sorter plaggene, bukser for seg, skjørt for seg, bluser for seg osv.  Ikke heng opp en bukse inni en skjorte, da glemmer du den buksa! Se på din fargeskala, hvilke nye farger vil du ut å handle tid din vårgarderobe! Synes du det er vanskelig  så bestiller du en fargeanalyse og du får din egen fargevifte med dine beste kombinasjoner! Da får du også se fargene på hvilke leppestifter  som er best til deg! Smart!

Når du nå har fått en oversikt over hva du skal handle, så ta en tur i butikkene og se hva som er kommet av vårens spennende nyheter! Se på din handleliste, hva er det du  skal ha til din garderobe!! Synes du det er utfordrerne så bestill  shoppingassistanse et par timer!

 

Legg igjen en kommentar