Vårrydding i garderoben med gjenbruk i bakhodet!

med Ingen kommentarer

Våren spirerer, og detGarderobeproblemer gjør vårens nye farger og trender også!

Lekre farger og spennende snitt, mønster og fasonger bugner i butikkene, og det blir vanskelig å velge.

Det er alltid gøy med noe nytt ikke sant?

Men stopp en liten time før du hiver deg ut i shoppingkarusellen!

Hva trenger du? Hva kler du? Hvilket uttrykk vil du ha? og ikke minst, hva liker du?

Hva har du i garderoben som du kan bygge videre på?

Rydd!!

Prøv plaggene, gi ubrukte plagg til Fretex eller ha byttekvelder!  Sjekk ut hva du kler av farger, snitt og fasong og ikke minst statusen på favorittplaggene! hva trenger å handles inn til sommeren?

Du sjekker helt sikkert fryser og kjøleskap før du skal ut å handle inn mat, så gjør det samme med kleskjøp, det er økonomisk og plassbesparende.

Årets farge

Rødt er årets farge med sterk rosa og orange hakk i hel, så hvorfor ikke investere i et fargesterkt plagg, få masse energi og la romantikken blomstre med en lekker topp  og tørr å synes! pudder rosa, hudtoner og beige er også veldig aktuelt, så liker du heller de  duse pudderfarger gir det  et feminint og  mykt uttrykk!

Grønt som også er flaterende til huden vår er en hit! Fra varm mosegrønn til sterk klar grønt! deilig og friskt pust fra naturen, lenge siden den var en hit!!

Vårens basefarger

Vårens basefarge bør være blått, mange nydelige blågråfarger og bruk det i jakke, bukse, skjørt, bluse og gjerne i en kjole, kort volangskjørt,jeans og bruk striper, korte slengbukser (kulottbukse) Finn ut om du liker broderier, blonder eller volanger!

Kos deg med herlige pasteller, sterke grønnfarger og vide ermer, knute på skjorten, trykket logo på collagesgenseren og t-skjorten.

Flate plattformsko, deilige sneakers og joggesko i herlige farger, stiletthæler og tykke platå, og gladiatorsandaler er sommerens hit! masse å velge i.

Tørr å leke litt, det er vår!

Legg igjen en kommentar